Arxius de categoria per "Contes i mentides"

Segons diuen, dient les veritats es perden les amistats. I com que el que nosaltres busquem és fer amics, hem decidit fer el contrari, explicar mentides, volem dir, contes. Per que els contes són mentides que, de fet, no enganyen a ningú; tothom sap que són mentides carregades de veritats.
L’Albert Estengre, ens mostrarà miralls on ens hi podrem veure a nosaltres i als altres, ens portarà a un món on imaginarem les coses en lloc d'haver-les de patir i ens farà gaudir de la virtut de travessar muralles invisibles, tot ignorant l'espai i el temps.
Els contes viatgen de boca a orella però, no us enganyeu, també fan servir imatges. Escodrinyen dins nostre fins que ens fan veure la més adient. Per això pensem que aquesta proposta del FES TA FESTA, és una molt bona manera d’escoltar i de veure contes i mentides. En definitiva, de fer amics.

 

14-04-2017 a Contes i mentides

La llegenda de Sant Jordi d’Alcoi

Sabíeu que a l’església de Sant Jordi d’Alcoi diuen que hi guarden, de fa anys, un dit de la mà del mateix Sant Jordi? Es veu que en plena batalla encesa entre cristians i sarraïns a Alcoi, fa molt de temps, Sant Jordi va baixar del cel, des d’un núvol, dalt del cavall i com …
Continuar llegint

17-03-2017 a Contes i mentides

El dimoni a Montserrat

Dimonis, estols d’àngels, llamps, tempestes, rocs immensos que cauen muntanya avall… Són tan sols alguns dels ingredients del conte d’avui. Tot comença quan un dimoni, gelós com tots els dimonis, no pot sofrir que hi hagi tanta gent que vulgui anar a visitar la Mare de Déu de Montserrat. Ell fa mans i mànigues per …
Continuar llegint