Presiona ENTER per veure els resultats o ESC per cancelar.

La santa espina – Albert Guinovart

17-06-2016 a Els temes d’en Xino Especial LA SANTA ESPINA


Albert GuinovartLa versió de La Santa Espina que us oferim avui és una adaptació pianística realitzada pel mestre Joan Baptista Lambert al més pur estil de Franz Listz: una d’aquestes peces pensades per al lluïment dels pianistes concertants que si les escoltes amb els ulls tancats o sense imatge, et fan preguntar quants pianistes estan tocant perquè sembla mentida que només amb dues mans es puguin fer tantes notes a l’hora.

La versió que us proposem és la que interpretà l’excel·lent pianista Albert Guinovart, i que fou enregistrada en directe a l’Auditori Axa, del barceloní Barri de Les Corts, en el concert del Memorial Joaquim Serra 2015.

Un veritable prodigi de la naturalesa. Una Santa Espina a la Chopin, interpretada per un dels millors pianistes del país: Albert Guinovart.

———————————————————

I si no us ho creieu, ho podeu veure.