Presiona ENTER per veure els resultats o ESC per cancelar.

El mariner – Inca Rose Duo

16-12-2016 a Els temes d’en Xino


Avui farem un exercici de mestissatge musical impressionant.

$_57Doncs si, ajuntar una guitarra tucumana i una veu lírica, pot produir agradables sorpreses. Ho comprovarem amb la guitarra de Pablo González Jazey, guitarrista argentí (evidentment de Tucumán) i la soprano lírica estatunidenca, d’origen danès, com ho corrobora el seu cognom, Annelisse Skovmand.

Han fet força treballs junts, però nosaltres ens aturarem en un disc que van enregistrar el 1999, anomenat “Things We Said Tomorrow”. Ho van fer amb el nom INCA ROSE DUO i el treball incloïa una sèrie de cançons dels Beatles i unes quantes de tradicionals catalanes.

Nosaltres n’hem escollit una per escoltar avui. “El mariner”, una cançó popular catalana, en versió d’un guitarrista argentí i una soprano estatunidenca. Pablo González Jadey i Annelisse Skovmand, junts amb el nom de INCA ROSE DUO.

http://www.cdbaby.com/cd/annelise