Presiona ENTER per veure els resultats o ESC per cancelar.

La màgia de les cançons
Pep Puigdemont

12-05-2017 a Sopa de Cançons


El primer que podem dir les persones que coneixem en Pep és que és una persona autèntica de veritat, un garrotxí de soca-rel, un animador convençut de la seva feina i un home rialler que contagia energia.

Va començar l’any 1991 a fer d’animador solitari venint del món de l’educació en el lleure i del magisteri. Més tard va fundar grups com “Peus Plans”, “Peppitus”, “Xirupiflai” i darrerament ha creat PEP PUIGDEMONT I SIDRUS”. De fet, actualment el podem trobar en les dues versions, en solitari i amb el darrer d’aquests grups “Pep Puigdemont i Sidrus”

Ha estat membre de l’AMAPEI (Associació de Músics Animadors Professionals d’Espectacles Infantils) i també de MUSICAT.

La seva música és directa, fresca, divertida… Algú ha dit d’ell que posa música a les ànimes i els cors.

Ha publicat, entre d’altres, cds com: “Olor de Festa”, “Una ocelleta de paper”, “Puré de cançons”, “Les cançons de la lluna assolellada”, “La família Fesxup” o “La màgia de les cançons”.

També és un home molt actiu a les xarxes socials. A la seva web hi trobareu les partitures de les seves cançons, té un canal propi a Youtube, ha creat una aplicació gratuïta per a dispositius mòbils en la qual trobes la seva agenda d’actuacions, les seves cançons per escoltar-les a l’spotify i fins i tot pots contactar amb ell per comprar el seu material.

I tot això ho compagina amb la seva feina de mestre d’educació musical . Déu ni do! Oi?

D’en Pep Puigdemont escoltarem “La màgia de les cançons” una cançó dedicada a totes les persones que conformen l’escola.

http://www.puigdemont.net/

https://www.youtube.com/user/peppuigdemont